Smrteľná dopravná nehoda, vlámanie

01.04.2007 Celý región

Vlámanie do domu a žiadosť o stožnenie osoby: Polícia v súvislosti s vlámaním do jedného z rodinných domov v Bardejove – časti zv. Mihaľov, žiada občanov o spoluprácu pri pátraní po tejto neznámej osobe, zachytenej na ...
Táto osoba sa pokúsila vybrať 5. marca 2007 o 15.22 h v pobočke Slovenskej sporiteľne na Radničnom námestí v Bardejove peniaze z troch vkladných knižiek, ktoré boli majiteľovi domu pri vlámaní odcudzené.
Polícia žiada občanov, aby v prípade, že túto osobu spoznajú, svoje informácie oznámili - aj anonymne, buď priamo na operatívnom oddelení Úradu justičnej a kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove /telefón 0961 84 3602, 0961 84 3322/ alebo na telefónnom čísle 158.
Za spoluprácu ďakujeme.

Smrteľná dopravná nehoda
Dnes o 06.10 na ceste II. triedy medzi obcami Fulianka a Tulčík v Prešovskom okrese došlo k smrteľnej dopravnej nehode. V km 4/230 došlo k zrážke medzi osobným autom KIA RIO so sabinovským evidenčným číslom, ktoré viedla 36 ročná žena zo Sabinova smerom od Kapušian k Tulčíku a osobným autom SEAT IBIZA s bardejovským evidenčným číslom, ktoré viedol 46 ročný muž z Bardejova smerom na Kapušany. Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu vodiča Seatu s dobou liečenia asi mesiac a smrteľným zraneniam jeho 44 ročnej spolujazdkyne . Tá na následky zranení na mieste podľahla. Vodička KIE je ľahko zranená s dobou liečenia do 7 dní. Policajti jej v dychu namerali 0.67 mg/l alkoholu v krvi. / po starom približne 1.40 %/ Vodičovi Seatu bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu.
Na obidvoch vozidlách je odhanutá predbežná škoda vo výške 400 000, - Sk. Telo nebohej bolo prevezené na oddelenie patológie do F NsP v Prešove a bude vykonaná pitva. Vozidlá polícia zaistila na účely znaleckého dokazovania.
Okolnosti, príčinu a mieru zavinenia tejto nehody vyšetruje Úrad justičnej a kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Policajný vyšetrovateľ v tomto prípade požiadal o odborné stanovisko aj odborného súdneho znalca z úseku dopravy. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región